Εισαγωγικό ΣημείωμαΑγαπητοί αναγνώστες της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης της Ε.Ε.Ε.,
σας καλοσωρίζουμε στην Ιόνιο Βιβλιοθήκη της  Ε.Ε.Ε. και 
σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση!

η Ε.Ε.Ε. πιστή στους σκοπούς για τους οποίους ιδρύθηκε  και ύστερα από πρόταση του Άγη Κερκέτη μέλους της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, δημιούργησε την ηλεκτρονική βιβλιοθήκη της Ε.Ε.Ε., προκειμένου να  συγκεντρώσει, διασώσει και αναδείξει  τον Επτανησιακό Πολιτισμό στην έντυπη μορφή του.

Στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη  δημιουργήθηκαν θεματικές κατηγορίες, όπου μπορούν να αναρτώνται βιβλία που έχουν σχέση με τα Επτάνησα από συγγραφείς Επτανήσιους, ή από τον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο με αναφορά στο Ιόνιο.

Σκοπός ίδρυσης της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης είναι η συγκέντρωση βιβλίων προσαρμοσμένη στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, ώστε να διευκολύνουν  τον αναγνώστη στην εύκολη ανεύρεσή τους, καταχωρημένη οργανωμένα σε ένα χώρο  και η πνευματική και πολιτιστική ανάπτυξη της επτανησιακής κουλτούρας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Οι συγγραφείς που επιθυμούν να δημοσιευθούν τα βιβλία τους σε ηλεκτρονική μορφή, μπορούν να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος  στην δ/νση της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης  ionianlibrary@gmail.com, ή να αποστέλλουν το/τα βιβλίο/α που επιθυμούν για δημοσίευση στην ταχυδρομική δ/νση της Ε.Ε.Ε.

ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
T.Θ. 62043
152 01 ΧΑΛΑΝΔΡΙ

με την ένδειξη Ιόνιος Βιβλιοθήκη και συμπληρωμένη  Υπεύθυνη Δήλωση (με αποστολή σε ηλεκτρονική ή φυσική μορφή), παραχώρησης πνευματικών δικαιωμάτων για την δημοσίευσή του συγκεκριμένου έργου τους  σε ηλεκτρονική μορφή από την Ε.Ε.Ε.

Για την Υπεύθυνη Δήλωση μπορείτε να ανατρέξετε στο μενού του ιστολογίου.

Τα βιβλία θα συγκεντρώνονται, θα καταγράφονται και θα αποθηκεύονται σε ειδικό χώρο για την οργάνωση της βιβλιοθήκης της Ε.Ε.Ε. Μέρος των βιβλίων θα προσφέρονται για ενίσχυση  στις βιβλιοθήκες των νησιών του Ιονίου Πελάγους, αλλά και σε όλη τη χώρα, με αναφορά στους συγγραφείς που τα έχουν προσφέρει "αφιλοκερδώς" από το διαδικτυακό χώρο της Ιονίου Βιβλιοθήκης Ε.Ε.Ε.

Τη διαχείριση της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης αναλαμβάνει επιτροπή βιβλιοθηκονομίας επιλεγμένη από το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμβολή σας στην ενίσχυση της ηλεκτρονικής  Ιονίου Βιβλιοθήκης Ε.Ε.Ε. με τη φιλοδοξία να λειτουργήσει και εγκαταστήσει τον πνευματικό της θησαυρό σε δικό της κτίριο.

ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ"Η ανάγνωση πλουτίζει την μνήμη, καλλιεργεί το γούστο
 και μορφώνει  τον χαρακτήρα"


Ισοκράτης


Βρείτε μας  στο facebook  πατώντας το σύνδεσμο: Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου